Najčešća pitanja

Kako doći do Family Farm apartmana?

Family Farm Apartmani se nalaze na putu za glavno skijalište Savin kuk na 350 m prije skijališta u selu Virak.

Koje je vrijeme predviđeno za dolaske i odlaske?

Gosti su dobrodošli doći poslije 14h, a potrebno je da se odjave prije 10h.

Možemo li dovesti kućne ljubimce?

Gosti su dobrodošli doći sa kućnim ljubimcem ukoliko se prethodno dogovore sa vlasnikom.

Koja su kućna pravila?

Kako bismo Vam osigurali ugodan boravak i otklonili moguće nesporazume molimo da se upoznate sa kućnim redom. Prilikom potvrde rezervacije podrazumjeva se da ste sa njime upoznati i saglasni, te da ćete ga se u potpunosti pridržavati. Nepridržavanje pravilnika kućnog reda može rezultovati otkazom rezervacije, te naplatom pune cijene boravka bez obzira na raniji prisilni odlazak.

1. Po dolasku u smještaj gosti predaju domaćinu lična dokumenta za sve osobe zbog prijave (pasoše ili lične karte) i plaćaju ostatak ili kompletnu svotu za smještaj (u zavisnosti od dogovora). Lični dokumenti Vam moraju biti vraćeni u roku od 24 časa.
2. Domaćin Vam stoji na usluzi tokom Vašeg boravka za sve informacije i pomoć koja Vam je potrebna. Predlažemo Vam da primjedbe na kvalitet smještaja odmah javite domaćinu.
3. Ukoliko gost na dan dolaska dolazi u bukirani smještaj nakon 20:00 h, obavezan je prethodno nazvati vlasnika objekta i najaviti kasni dolazak, kako bi se izbjegla situacija da domaćin, uz pretpostavku da gosti neće doći, primi u smještaj druge goste.
4. Na dan odlaska obavezni ste napustiti smještajnu jedinicu do 11:00 sati kako bi bila očišćena i pripremljena za druge goste koji dolaze nakon Vas i imaju pravo ulaska od 14.00. Objekat koji ste iznajmili dužni ste ostaviti u stanju u kakvom ste ga zatekli na dan dolaska - urednim i neoštećenim.
5. Gosti su odgovorni za red i čistoću smještaja, te su ih obavezni održavati. Domaćin nije dužan čistiti i spremati za vrijeme boravka gostiju, ni odnositi smeće iz smještajnih jedinica. Domaćin će Vam promijeniti posteljinu svakih 7 dana.
6. Gosti su dužni sami brinuti za svoje stvari i dragocjenosti ostavljene u smještajnim jedinicama i vlasnik ne odgovara za eventualni nestanak istih, ali će učiniti koliko je moguće da zaštiti imovinu i upozori goste na moguće opasnosti. Kada izlazite izvan objekta obavezno zaključavajte vrata i prozore.
7. Domaćin nema pravo u odsutnosti gosta ulaziti u iznajmljenu smještajnu jedinicu. Izuzetak predstavljaju specijalne okolnosti u kojim je neophodno ući unutra radi sprečavanja nastanka moguće štete ili opasnosti. O svom ulasku vlasnik je dužan obavjestiti goste u prvom sledećem kontaktu. U slučaju opravdane sumnje domaćina da je bila napravljena šteta, gosti su obavezni omogućiti mu ulazak u smještajnu jedinicu radi provjere situacije.
8. Kućne ljubimce gosti mogu uvesti u smještajnu jedinicu samo sa dopuštenjem domaćina. Gost je obavezan da odmah očisti za svojim ljubimcem i da pazi da kućni ljubimac ne nanosi štetu Ako je prethodno bilo dogovoreno da će se kućni ljubimac držati napolju, onda je strogo zabranjeno držanje kućnog ljubimca u bukiranom smještaju.
9. Nije dopušteno unositi oružje, lako zapaljive i eksplozivne stvari i stvari sa jakim ili neugodnim mirisom te bilo koje sprave za pripremu hrane (rešo i sl.) ili druge električne aparate bez dozvole vlasnika.
10. Molimo Vas da čuvate iznajmljenu smještajnu jedinicu i odnosite se sa obzirom prema namještaju i opremi u enterijeru i eksterijeru kuće. Obavezno isključite rasvjetu, električne uređaje, plinske instalacije i zatvorite slavine kad izlazite iz smejštajne jedinice. Posebno nemojte nepotrebno ostavljati upaljene radijatore dok niste unutra, niti ih koristiti uz otvorene prozore i vrata. Zabranjeno bacati otpatke u klozetske šolje, umivaonike i druga mjesta koja nisu za to predviđena, odnosno po dvorištu i u neposrednoj blizini kuće.
11. U smještajnoj jedinici, nije zabranjeno dovođenje osoba koje nijesu korisnici tog smještaja u toku dana, ali uz prethodno odobrenje domaćina, pri čemu se podrazumjeva da se neće remetiti mir. Međutim dovođenje drugih osoba na noćenje se dodatno naplaćuje, uz odobrenje i dogovor sa domaćinom. Ukoliko budu pronađene osobe koje nijesu registrovane ili nijesu najavljene prilikom rezervacije, domaćin ima puno pravo otkaza smještaja svim gostima.
12. Gost koji namjerno ili nehotice načini kvar ili štetu na imovini moraće domaćinu nadoknaditi puni iznos nastale štete. Na dan odlaska gosti su obavezni kontaktiarti vlasnika, i sa njim provjeriti sve prostorije i uređaje kako bi se potvrdilo da nikakva šteta nije napravljena. Šteta koja nije prijavljena domaćinu pri odlasku biće naplaćena zakonskim putem Vlasnik objekta može tražiti od gosta depozit za svaku bukiranu smještajnu jedinicu. Gost uplaćuje depozit na dan dolaska u bukirani smještaj. Depozit se vraća gostu u cjelosti na dan odlaska ukoliko ostavlja smještajnu jedinicu u stanju u kojem ju je zatekao na dan dolaska. Ukoliko vlasnik traži depozit, gost će biti o tome informisan prilikom slanja predračuna za rezervaciju.
13. Od 22:00 sati do 8:00 sati je vrijeme noćnog mira, a od 14:00 sati do 17:00 sati je vrijeme popodnevnog mira. Zbog toga nemojte smetati domaćinu i njegovim susjedima, kao ni drugim gostima u kući.
14. Gostu koji se ne pridržava kućnog reda i remeti mir može se otkazati smještaj. U slučaju otkaza smještaja od strane domaćina zbog povrede pravila kućnog reda gostu se ne vraća uplaćen iznos, bez obzira na skraćeni boravak.
15. Svi sporovi koji se ne mogu interno riješiti sa domaćinom biće riješeni intervencijom policije ili suda. Sve reklamacije uzimaju se u obzir samo ako su prijavljene za vrijeme boravka. Naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Želimo Vam prijatan boravak u našem objektu i molimo da se pridržavate kućnog reda.

Legenda

  • Wifi
  • Televizija
  • Kuhinja
  • Kupatilo
  • Peškiri

Family Farm Apartmani nude smještaj u srcu nacionalnog parka Durmitor. Fantastična lokacija sa pogledom ja Jezersku visoravan i durmitorski masiv, na samo 350m od glavnog skijališta Savik kuk.